Bokhyllan på kontoret

Framför datorn på kontoret sitter jag ofta. Där vill jag hade mysigt men också ordning och reda. I dag vill jag visa er bokhyllan vi har där inne. Själva hyllan är från IKEA och har hängt med i över tio år. Där finns lådor av olika slag fulla med pennor, gejm, kuvert, plastfickor och annat kontorsmaterial. Där står pärmarna jag själv klätt om samt räkningar, snören, anteckningsböcker, tidskriftsamlare (som jag klätt i tidningspapper) och kataloger.


 I den spralliga bokhyllan ryms gammalt och nytt, funktionellt och snyggt.

Like this  |  11 Kommentarer  | 

11 Kommentarer till “Bokhyllan på kontoret”

 1. HemkäraHanna skriver:

  Så skulle jag vilja att mitt kontor såg ut! Riktigt tjusigt, och hemtrevligt!

 2. Jenny Lindström skriver:

  Ordning o reda löning på freda’ :-D. Superfina pärmarna blev….

 3. Yenny skriver:

  Din aktiepärm har samma tyg som vår planeringspärm. :-)
  Fint med bokmärken på! :-)

 4. Louise skriver:

  Åh vad mysigt det ser ut!

 5. Mimmi skriver:

  Herregud! Det ser värkligen helt otroligt mysigt ut!

 6. Lisa | majamyra fotograferar och funderar skriver:

  Mycket fint, ordning och reda!

 7. hanna angerd skriver:

  Vilket mysigt arbetsrum! Du får svara om du vill och har lust. Lämnade en kommentar på ett äldre inlägg hos dig. är inte så ”haj” På det här med hemsidor och vet inte om du ser att jag lämnat….
  Väntar själv barn och har den M varianten av antikropp, tar blodprov med 4 veckors mellanrum, är nu i v 29. Goooglade runt lite för att kolla vad det stod och hittade din sida. Var så skönt att läsa att någon mer har som jag. Känns lite som om ingen vet vad det är egentligen och det har inte ens varit tal om att jag ska sättas igång tidigare. Fick du reda på det. Sätts man alltid igång tidigare? Det är mitt tredje barn som jag väntar hade detta med andra dottern också. Man blir ju orolig när man läser en massa. ha en fin dag!

  ________________
  Nina svarar: Förlåt att jag inte svarat tidigare. Här finns alla min inlägg om immuniseringen: http://ninaruthstrom.se/category/immunisering/

  Jag vet så mycket att man sätts inte alltid igång tidigare, men troligt i 40+0. Beror förstås på hur mkt antikroppar man har. Jag vet också att anti-M är en snäll antikropp som barnen klarar. Det värsta som kan hända är att barnet får sola, vad jag förstått, även om en doktor aldrig ger några garantier.

  Det finns en grupp på familjeliv för immuniserade mammor som hjälpte mig mkt. Sök upp den och ansök om att få bli medlem.

  Jag har haft stor hjälp av Gunilla Aine på Huddinge. Jag har hennes nummer, skicka mig ett privat mail om du vill ha det. Hon förklarar bra, vet mkt och är mkt hjälpsam och sympatisk.

  Stort lycka till!

 8. Jenni skriver:

  KOM OCH GÖR VÅRT KONTOR ;) Du är så otrolgt dukttig och pysslig, du har på långa vägar gått förbi mig.

 9. Jenni skriver:

  oj vad jag stava tokigt nu duktig ska det ju stå :)

 10. Helena, Craft and Creativity skriver:

  Så snyggt! Pärmarna blev så himla fina!

 11. Maiden skriver:

  Grymt snyggt! :-)Lämna din kommentar här

:-) :( :(( :? 8) :D :P :oops: :wink: :cry: :love: X( :x