Julpyssel

Igår kväll pysslade vi lite här hemma. (Vi blev helt upprymda över att det faktiskt gick att göra sånt med två barn.)  Jag ”planterade” två hyacinter i gamla glasburkar samt gjorde i ordning en lite annorlunda adventsljustake. Bild på den kommer senare.

 Hyacinter, gamla glaskonserver, stenar och lite vatten.

Nu är det bara baket, pyntet, klapparna och mer julpyssel kvar. Vi ska börja med saffransbullarna…. nu faktiskt. Jag, pruttungen med järnviljan samt vampyren (som just nu sover i sjalen på magen). Det är väl dumt att ge sig på ett bak men jag kan inte låta bli. Nu kör vi!

Like this  |  8 Kommentarer  | 

8 Kommentarer till “Julpyssel”

 1. Catti skriver:

  Vad fint med hyacinter. Lycka till med bakandet.

 2. carina skriver:

  :) Lycka till!

  Jättefint med hyacinterna! :)

 3. Lisa | majamyra fotograferar och funderar skriver:

  Vad fint, enkelt!

 4. Yenny skriver:

  Så fint! Hyacinterna hade jag ju glömt, måste köpa. Jag älskar doften av hyacinter. Som tur är går det att pyssla med två barn, faktiskt det enda som går med två barn nästan… ;-)

 5. Maja skriver:

  Vi kokade knäck, det gick åt halla. Jag hade all anledning att va rädd i morse i alla fall, vi har haft en katastrofdag. Vi borde ha varit tillsammans och stöttat varann idag. I o för sig verkar du ha klarat dig fint på egen hand, supermom ;)!Min svärfar och hans dam trodde att s skulle gå på dagis idag så vi har typ väntat på dem hela dagen. Ååh vill bara att dagen ska ta slut!!!

 6. Tessa i höghuset skriver:

  Ja, kör! När man har peppen ska man satsa! Sen kommer stunder då man inte har varken luste eller ork till att rulla en enda liten marsipankula, och då ska man låta bli.

 7. SkärvikNina skriver:

  Så fint! Du är en mästarinna på att göra fint och sprida glädje!

 8. INTERIOR JUNKIE » Bloembollen in glas skriver:

  […] 1. Ann Louise Sjostrom. 2. Honey Pie Living. 3. Weekday Carnival. 4. Pikku Varpunen. 5. Nina Ruthstrom. […]Lämna din kommentar här

:-) :( :(( :? 8) :D :P :oops: :wink: :cry: :love: X( :x