Resten av tvättstugan

Här kommer de sista bilderna från tvättstugan. Har försökt få med helheten. Och sakerna som står ovanpå våra sex garderober. Det är ett stilleben med glasvaser, burkar och flaskor. En skål med plåtburkar fulla med plåster och annat smått. Medicinlåda. Klädnypor. Strykvatten. Koppar (som ska blir ljus framöver) och askar med ljusstumpar. På golvet står en låda och en säck med tyg.

Jag har tänkt som så att jag ska gå igenom mitt hus med kameran rum för rum igen, så som finns att se under rullisten till vänster i menyn. Men de bilderna är från när jag började blogga och känns aningens inaktuella nu några år senare. Dels ser inte hemmet ut så längre och dels kan jag posta större snyggare bilder nu. Jag har tänkt göra detta ett tag men har haft svårt att komma till skott. Därför kommer jag fortsätta att dela upp rummen så att jag inte behöver ta så många foton på en gång.

Nu är tvättstugan klar. Här kan ni se alla bilderna.

Like this  |  10 Kommentarer  | 

10 Kommentarer till “Resten av tvättstugan”

 1. Madeleine skriver:

  Din stil är helt fantastiskt! älskar blandningen av sakerna :) Riktigt fint. Kram

 2. Lisa | majamyra fotograferar och funderar skriver:

  Åh, en massa små söta ting och stilleben.
  Trevlig tvättstuga ni har, jag längtar tills vår är klar någon gång. Den står i pausläge just nu. Mycket tråkigt.

 3. Emma - Mamma till Viggo & Melker. skriver:

  Vilken underbar tvättstuga :) Väldigt avis faktiskt! Själv har vi en ofräsch och sunkig källare att tvätta i ;) Gruvar mig alltid innan jag går ner dit…

 4. F I A L I I A ♡ Frida Hellenberg skriver:

  Du bor så jäkla fint! Avis är jag!

 5. Frida skriver:

  När (eller om?) vi bygger hus nu snart, kan inte du komma och inreda det åt mig? Jag älskar när du lägger ut bilder från ert hus, det är SÅ UNDERBART!

 6. Johanna skriver:

  Helt säkert den trevligaste och finaste tvättstuga jag någonsin sett! Vill ha! Själv får jag hålla till godo med att dela tvättstuga med de andra i vår trappuppgång, det är verkligen något helt annat, haha.

 7. Junitjej skriver:

  Wow, vilken mysig tvättstuga!!!

 8. Helena, Craft and Creativity skriver:

  Himla fin tvättstuga och jag gillar alla fina stilleben. Plåstersamlingen kan man också bli lite avis på… :)

 9. Jenni skriver:

  KOM HIT och prYttelytta mitt hem, blir så sugen på alla dessa små burkar du har i varje litet hörn försöker jg sättta in någon gammal fin burk eller dylikt ser det bara konstlat ut. Du borde sätta homestylare på ditt visitkort oxå ;) KRAM

 10. Sofia Ekström skriver:

  Jag tycker att den gardinmenyn är underbar och ser fram mot fler såna inlägg!!Lämna din kommentar här

:-) :( :(( :? 8) :D :P :oops: :wink: :cry: :love: X( :x